2383* לחיוג התקשרו כוכבית שתיים שלוש שמונה שלוש

קצבות ובשר

>רשימת פרטים כלליים

  • מוסד לימודים
    מכללת השף - תל אביב
  • מספר שעות לימוד
    80 שעות
  • מועד פתיחה וסיום
    22/04/2025 - 31/07/2025
  • זמני לימוד
    לימודי ערב
  • שכר לימוד החל מ -
    7,500 ש"ח

אודות הקורס

קורס הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. קורס קצבים זה מתאים לכל חובבי הבשר שרוצים להתמקצע. ולקצבים בראשית הדרך שרוצים לפתוח קצביה ולעשות קריירה. מגוון האפשרויות שעולם הבשר פותח הוא רחב.

למשתתפים שיסיימו את הקורס תינתן תעודת השתתפות מטעם המכללה

נושאי לימוד

  • שיעור 1: פתיחה והיכרות
  • שיעור 2: בעלי כנף
  • שיעור 3: פרוק בעלי כנף 1
  • שיעור 4: דגים עיוני
  • שיעור 5: דגים מעשי
  • שיעור 6: כבש
  • שיעור 7: בקר 1
  • שיעור 8: בקר 2
  • שיעור 9: בקר 1
  • שיעור 10: בקר 2
  • שיעור 11: בקר 3
  • שיעור 12: עישון בשר
  • שיעור 13: חלקי פנים
  • שיעור 14: יזמות עיסקית
  • שיעור 15: תכנון מבנה עיצוב
  • שיעור 16: מבחן וארוחת סיום

מתכונת הקורס

מפגשים פרונטליים – פעם בשבוע לשלוש ורבע שעות. סה"כ 80 שעות אקדמאיות.

הקורס מתבצע ע"י מכללת השף

מכללת "השף" הינה המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה. המכללה פועלת בארבעה סניפים מאובזרים: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.
המכללה עוסקת בהכשרות מקצועיות במגוון רחב של תחומים: קונדיטוריה, אפיה, טבחות, קצבות, אפיית לחמים וכו'.
למכללה ניסיון רב שנים בהדרכות אוכלוסיות שונות – מבוגרים , בני נוער, נוער בסיכון, אוכלוסיות רווחה, הגיל השלישי וכו'.
תכניות הלימוד מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול, קונדיטוריה ואפיה.

לפרטים והרשמה

יש לפנות למיטל לבירורים בכל נושא הלימודים 08-6230211

להרשמה לחצ/י על הכפתור בדיקת זכאות ורישום או לפנות למוקד ההשכלה של ההסתדרות בטלפון: 2383* שלוחה 3

*נותרו 5 מקומות

*נותרו 5 מקומות

בדיקת זכאות ורישום

פרטי התואר