2383* לחיוג התקשרו כוכבית שתיים שלוש שמונה שלוש

>רשימת פרטים כלליים

  • מוסד לימודים
    Be chef
  • מספר שעות לימוד
    120 שעות
  • מועד פתיחה וסיום
    21/05/2025 - 22/10/2025
  • זמני לימוד
    לימודי ערב
  • שכר לימוד החל מ -
    5,890 ש"ח

אודות הקורס

קורס זה נועד להקנות לכם את מיומנויות הבסיס ומהווה צעד ראשון בכניסה לעולם הבישול המקצועי.
בישול, טיפול, הכנה והגשה של מגוון חומרי גלם והיכרות עם רפרטואר רחב של מנות.
למשתתפים שיסיימו את הקורס תינתן תעודת השתתפות מטעם המכללה הקולינרית Be chef
המשתתפים יקבלו סט סכינים מקצועי וביגוד מקצועי.

נושאי לימוד

  • מיומנויות בסיס – חיתוכים, קצבות בשר ודגים, צירים ורטבים, מגוון טכניקות הכנה של ירקות ותוספות ועוד מגוון רחב של טכניקות בסיס מן המטבח הצרפתי וממטבחי העולם.
  • שיטות בישול – יסודות ובסיסים, היכרות עם שיטות בישול מסורתיות ומודרניות. ידע זה נרכש באמצעות תרגול מנות ספציפיות אך הוא מיושם בקשת רחבה מאד של מנות נוספות.
  • תורת החומרים – הכרות ועבודה עם מגוון רחב של חומרי גלם. מן החי או מן הצומח, מקומיים או מיובאים, מערביים או ממקומות אחרים בעולם, במסגרת הקורס תלמדו להכיר ולעבוד עמם.
  • עבודה מעשית – יישום טכניקות בישול קלאסיות וחדשניות ממטבחי העולם
  • פיתוח ראיה קולינרית עדכנית, תכנון וביצוע פרויקט גמר.

קהל יעד

  • חובבי בישול

מתכונת הקורס

20 מפגשים פרונטליים בני 6 שעות

סה"כ 120 שעות אקדמיות

הקורס מתבצע באמצעות מכללת Be Chef

Be chef היא המכללה המתקדמת והיוקרתית ביותר בארץ ללימודי טבחות וקונדיטוריה. המכללה החדשה ממוקמת במגדל הנביאים בחיפה, עם נוף לים ומספקת חוויית למידה קולינרית שטרם הכרתם.

לפרטים והרשמה

להרשמה לחצ/י על הכפתור בדיקת זכאות ורישום או לפנות למוקד ההשכלה של ההסתדרות בטלפון: 2383* שלוחה 3.

פרטי התואר