2383* לחיוג התקשרו כוכבית שתיים שלוש שמונה שלוש

עולם הבשר

>רשימת פרטים כלליים

  • מוסד לימודים
    Be chef
  • מספר שעות לימוד
    48 שעות
  • מועד פתיחה וסיום
    28/04/2025 - 23/06/2025
  • זמני לימוד
    לימודי ערב
  • שכר לימוד החל מ -
    3,210 ש"ח

אודות הקורס

קורס זה נועד להקנות לכם את מיומנויות הבסיס ומהווה צעד ראשון בכניסה לעולם הבישול המקצועי.
אוהבים לאכול בשר? משקיעים בהכנה של בשר? בואו ללמוד מקצוע מבוקש! קורס בשרים, אחד הקורסים הנחשקים והמבוקשים ביותר כיום, הוא מה שאתם צריכים כדי לפתח קריירה מקצועית מגוונת, מאתגרת וטעימה!
הריח מגיע עד לפה…למשתתפים שיסיימו את הקורס תינתן תעודת השתתפות מטעם המכללה הקולינרית Be chef

המשתתפים יקבלו סט סכינים מקצועי וביגוד מקצועי.

נושאי לימוד

  • חלקי הבקר, והסבר קנייה, הסבר על חלקי פנים הדגמת פירוק חלק קידמי, הסבר על יישון בשר והכנת בראזולה.
  • מראש לזנב – הכנת תבשילים בבישול ארוך ממספר חלקי הבקר.
  • הסטייקים החדשים – דנוור סטייק, ניו-יורק סטייק, קלאב סטייק, מינוט סטייק, דנוור קאט.
  • חלקים אחוריים – הכנת מנות צלחת ממספר חלקי בקר, רוסטביף פיקינייה, צלי וייסבראטן.
  • אסאדו – בישול נתחי אסאדו במגוון תהליכי בישול.
  • המבורגר – נכין מבחר קציצות מבקר ודגים, לחמניית בריוש, מטבלים ומבחר תוספות חדשניות.

קהל יעד

  • פתוח לקהל הרחב

מתכונת הקורס

8 מפגשים פרונטליים בני 6 שעות
סה"כ 48 שעות אקדמיות.

הקורס מתבצע באמצעות מכללת Be chef

Be chef היא המכללה המתקדמת והיוקרתית ביותר בארץ ללימודי טבחות וקונדיטוריה.
המכללה החדשה ממוקמת במגדל הנביאים בחיפה, עם נוף לים ומספקת חוויית למידה קולינרית שטרם הכרתם.
מכללת Be chef הוקמה בהשקעה חסרת תקדים ע"י משרד העבודה והרווחה, עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם.

לפרטים והרשמה

להרשמה יש ללחוץ על כפתור בדיקת זכאות ורישום או לפנות למוקד ההשכלה של ההסתדרות בטלפון: 2383*.

*נותרו 5 מקומות

*נותרו 5 מקומות

השירות נמצא בתחזוקה ויחזור לפעילות תוך זמן קצר.
עמכם הסליחה

פרטי התואר