אודות הקורס
הקורס מיועד למי שרוצה לחקור וללמוד את רזי המטבח האיטלקי.
הקורס הוא בן עשרה מפגשים בהם נטייל במחוזות איטליה נכין ונטעם מאכלים מסורתיים רבי שנים של מדינה שמבשלת מפרי אדמתה ובהם נכין ונטעם מאכלים מסורתיים רבי שנים.
למשתתפים שיסיימו את הקורס תינתן תעודת השתתפות מטעם המכללה הקולינרית Be chef.
המשתתפים יקבלו סט סכינים מקצועי וביגוד מקצועי.
נושאי לימוד
- פסטות.
- פיצות.
- לזניה וקנלוני.
- קינוחים איטלקיים.
- חטיפים מסורתיים.
- פסטות צבעוניות.
- ריזוטו ודליקטסן.
- ניוקי לסוגיו.
- תבשילים איטלקיים.
קהל יעד
- פתוח לקהל הרחב
מתכונת הקורס
10 מפגשים פרונטליים בני 6 שעות
סה"כ 60 שעות אקדמיות.
הקורס מתבצע באמצעות מכללת Be chef
Be chef היא המכללה המתקדמת והיוקרתית ביותר בארץ ללימודי טבחות וקונדיטוריה.
המכללה החדשה ממוקמת במגדל הנביאים בחיפה, עם נוף לים ומספקת חוויית למידה קולינרית שטרם הכרתם.
מכללת Be chef הוקמה בהשקעה חסרת תקדים ע"י משרד העבודה והרווחה, עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם.
לפרטים והרשמה
להרשמה יש ללחוץ על כפתור בדיקת זכאות ורישום או לפנות למוקד ההשכלה של ההסתדרות בטלפון: 2383* שלוחה 3.