2383* לחיוג התקשרו כוכבית שתיים שלוש שמונה שלוש

אפיית לחמים

>רשימת פרטים כלליים

  • מוסד לימודים
    Be chef
  • מספר שעות לימוד
    48 שעות
  • מועד פתיחה וסיום
    30/06/2025 - 15/09/2025
  • זמני לימוד
    לימודי ערב
  • שכר לימוד החל מ -
    3,190 ש"ח

אודות הקורס

קורס מעשי בן 12 מפגשים עם הבולונז'ר מוטי בן נעים. בקורס תקבלו ידע מקצועי באפיית לחמים, כלים פרקטיים לעיסוק מקצועי בלחם, הכרת חומרי הגלם ובצקים מותססים ומקדימים, חשיפה למושגי יסוד בלחמי מחמצת ויישום מעשי של לחמי יסוד קלאסיים, מסורתיים ובצקי פיצה.

למשתתפים שיסיימו את הקורס תינתן תעודת השתתפות מטעם המכללה הקולינרית Be chef

המשתתפים יקבלו סט סכינים מקצועי וביגוד מקצועי.

נושאי לימוד

  • הכרת סוגי קמחים, הכנת מחמצת.
  • הכנת חלות במגוון סגנונות, חלה מתוקה, חלת וויזניץ, חלת כוסמין ועוד.
  • הכנת לחמניות המבורגר, לחמניות בריוש ופרצל גרמני מסורתי.
  • בצקים על בסיס דורום, ממולאים בגבינות ואנטיפסטי.
  • לחמים צרפתיים על בסיס מחמצת קמח מלא ותוספות.
  • לחמים גרמניים על בסיס שיפון, שיפון חמניות, שיפון קימל.
  • לחמים ללא גלוטן.
  • לחמים איטלקיים על בסיס תסיסה: פוקאצ'ה, גבטינה ועוד.
  • לחמים על ענפי עצים, קרקר כוסמין.

קהל יעד

  • נשים וגברים

אין צורך בניסיון או בידע מוקדם.

מתכונת הקורס

12 מפגשים פרונטליים בני 6 שעות
סה"כ 72 שעות אקדמיות.

הקורס מתבצע באמצעות מכללת Be Chef

Be chef היא המכללה המתקדמת והיוקרתית ביותר בארץ ללימודי טבחות וקונדיטוריה.
המכללה החדשה ממוקמת במגדל הנביאים בחיפה, עם נוף לים ומספקת חוויית למידה קולינרית שטרם הכרתם.
מכללת Be chef הוקמה בהשקעה חסרת תקדים ע"י משרד העבודה והרווחה, עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם.

לפרטים והרשמה

להרשמה לחצ/י על הכפתור בדיקת זכאות ורישום או לפנות למוקד ההשכלה של ההסתדרות בטלפון: 2383* שלוחה 5.

*נותרו 5 מקומות

*נותרו 5 מקומות

בדיקת זכאות ורישום

פרטי התואר